ga aan de slag bij een leuke flexibele en student gerichte bijbaan.

Ben je een student op zoek naar werk? Misschien wil je wat bijverdienen maar haat je het idee dat je je vrije tijd, plezier en energie moet opofferen? Wij gaan opzoek naar een bijbaan die perfect bij jou past.

we gaan meteen voor je op zoek, schrijf je snel in.

waar de perfecte studenten baan uit bestaat :

een sterk salaris

Het leven van een student is niet goedkoop, daarom bieden al onze bijbanen een sterk marktconform salaris.

een studenten omgeving.

Werken hoeft geen dief te zijn van je studenten leven, wij zorgen er voor dat je een baan krijgt die je samen met andere studenten uitvoert. We bieden bijbanen met na werk borrels & bedrijfsfeesten.

je doet ervaring op.

Wanneer jij na je studie ergens aan de slag wilt gaan is het niet overbodig om de nodige werkethiek te hebben opgebouwd en wellicht al ervaring in jouw toekomstige werkveld. 

we hebben de antwoorden op je vragen.

meest gestelde vragen:

Met de informatie die je geeft bij je inschrijving gaat wij binnen ons netwerk van 100+ werkgevers opzoek naar de bijbaan die het best bij je past.

Wij vinden gemiddeld gezien binnen 2 werkdagen een bijbaan die aansluit op jouw wensen. 

Wanneer jij je inschrijft heb je nog geen CV nodig, wanneer wij een match voor je hebben gevonden kan het zijn dat je mogelijk nieuwe werkgever wel een CV wilt zien. Het is dus altijd handig om er een te hebben! 

Wanneer je geen werkervaring hebt gaan wij opzoek naar een bijbaan waar je die ervaring op kan doen! Zo lang je bereid bent om te leren en jezelf te ontwikkelen zit het altijd goed.

Je wilt een idee krijgen waar je straks terecht komt, begrijpelijk. We hebben ondertussen honderden studenten aan een baan geholpen, dit is voornamelijk in de volgende sectoren: Retail, Horeca, ICT, Sales, Recreatie, Hotel en Logistiek sectors.

Bijna al onze part-time functies zijn ook fulltime uitvoerbaar. Wil je dus gedurende de zomer fulltime werken en na de zomer weer parttime is dit absoluut geen probleem. 

Ons platform is gratis voor de studenten die er gebruik van maken, je komt ook niet bij ons op de payroll te staan zoals bij uitzenders. Maak dus geheel kosten vrij gebruik van onze expertise en netwerk.

Bij 97% van de aanmeldingen weten wij een match te vinden, wij zullen deze suggesties altijd aan je voorleggen. 

laat ons je de perfecte bijbaan voorstellen

Schrijf je in binnen een minuut en wacht het voorstel af van een van onze talent recruiters.

small_c_popup.png

Schrijf je in om gematcht te worden aan een bedrijf.

We nemen contact op via whatsApp om te kijken wat bij je past.